Glucocard X-mini plus

Blodsockermätaren GLUCOCARD X-mini plus
GLUCOCARD X-mini plus

 
Nu är en riktigt het blodsockermätare släppt. Efter kort användande av GLUCOCARD X-mini plus är jag fast direkt. Här finns allt som man vill ha!
Till att börja med har de implementerat den upplysta teststickan nu, underbart! Och det bästa är att du inte behöver aktivera ljuset utan det sätts automatiskt på när du stoppar in en teststicka. Kan iof. göra det svårt att pricka rätt i mörkret om man inte kan se öppningen, men huvudsaken uppfylls, att kunna se bloddroppen på fingret.
GLUCOCARD X-mini plus har väldigt många plus än så länge, den är snabb, 5 sekunder, den kräver lite blod, väldigt lite!

En annan underbar liten finess är att till vänster om blodsockervärdet så visas det staplar för varje värde. I och med att man mäter sitt blodsocker på blodsockermätaren så kommer en ny stapel upp. På detta fiffiga sätt så ser man trender, om blodsockret är i fallande eller uppåtgående trend över dagen, samt om det har varit hoppigt osv. Det är en oerhört uppskattad funktion som har presenterats på ett sätt så jag känner att jag har saknat den nu när jag vet om den. GLUCOCARD X-mini plus används just nu för utvärdering och håll ögonen öppna för fler uppdateringar.

Företagets hemsida