Webbshop där du kan handla snygga uppsamlingsskärl

Diabeteswebshop för dig med diabetes typ 1
DiabetesPortalen.nu säljer snygga förvarings- och uppsamlingskärl för teststickor och nålar.

Alla ordrar är fraktfria oavsett kvantitet! 10 % (!) från varje order går oavkortat till Diabetesfonden, Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond. Passa på att ge ditt bidrag på en gång!

 


 

Det Pianosvarta kärlet använder jag själv

Pianosvart är mitt val just nu

Som diabetiker så blir det en hel del skräp/dygn i form av testnålar, blodsockerteststickor och även pennnålar för dem utan insulinpump. Dessa har en tendens att ligga skräpa lite var stans hemma och på jobbet. DiabetesPortalen.nu tillhandahåller nu snygga förvarings- och uppsamlingskärl som gör att både du och dina nära slipper se något annat än just det snygga kärlet. Nyttan är stor. Undertecknad använder tre kärl. Ett till nya obrutna sticknålar och ett tomt för att kassera använda sticknålar och teststickor, det tredje kärlet används för blodsuddar(se ”Tips 39” under menyns ”Tips”).

Det rymmer väldigt mycket och är enkelt att tömma och göra rent. Ställ det i hyllan eller på bordet och plötsligt så har du något vackert att titta på istället. Kärlet är samtidigt så diskret att det smälter in i miljön vid rätt färgval och ingen kommer tänka på det mer än att det är snyggt. Nu kan du samla både skräp och ha nya nålar lätt tillgängligt utan att det ser ut som rena sjukstugan.


Nedan kan du se vilka färger som finns. I verkligheten är kärlen alldeles skinande spegelblanka.

 

Pianosvart Transparent Titan

TransparentKlar TransparentKorsbar

 
  
 

Det är enkelt att lägga en beställning.

Beställ genom att trycka på ”Kontakt-knappen” högst upp i menyn. Ange hur många kärl du vill ha och vilka färger, samt ditt fullständiga namn och vilken adress som du vill ha dem levererade till.

Du kommer kort därefter få en bekräftelse och betalningsinformation skickad till den E-mailadress du uppgett. Förskottsbetalning gäller alltid. Leveranstid ungefär 2 veckor, oftast så är dock leveransen på bara några dagar. Alla ordrar är fraktfria oavsett kvantitet! 10% från varje order går oavkortat till Diabetesfonden, Stiftelsen Svenska Diabetesförbundets Forskningsfond. Ansvarig för försäljningen är HemsidePortalen.se som du kan läsa mer om genom att trycka på annonsen här till vänster på sidan.

Färgalternativ:
Pianosvart
Transparent Titan
Transparent Klar
Transparent Körsbär


 
Prisalternativ:
125 kronor/styck
4 stycken för 375 kronor (Få 1 stycken gratis)

 
Mina Pianosvarta. Snyggt och diskret placerade
Mina Pianosvarta. Snyggt och diskret placerade.