Accu-Chek Mobile

Blodsockermätaren Accu-Chek Mobile
Accu-Chek Mobile underlättar ditt blodsockertestande avsevärt

Efter en tids testande med Accu-Chek Mobile så märker jag redan att jag har blivit bortskämd. Du behöver inte släpa på några teststickor med den här blodsockermätaren! Du behöver inte heller tänka på att kassera några teststickor! Det blir många teststickor i en persons liv som har diabetes typ 1.

Det finurliga med Accu-Chek Mobile är att du matar den med en trumma på 50 stickor. När du sedan öppnar upp nederdelen, genom en enkel rörelse så snurrar ett litet band fram med en vit remsa på. Som de gamla kassettbanden såg ut ungefär. Genialiskt, ingen teststicka som sticker ut eller behöver stickas in. När du har applicerat ditt blod så snurrar bandet automatiskt till nästa appliceringsställe och du kan stänga blodsockermätaren för denna gång.

Hur fungerar blodsockermätaren? Ja, det blir sällan fel så kvalitén verkar vara bra. Accu-Chek Mobile kräver även oerhört lite blod, 0,3 µL enligt deras diabetes hemsida och det går verkligen snabbt när blodsockermätaren suger upp blodet så inget tvivel där heller!! Det enda som kan kännas negativt är menyerna som är lite sega men tydliga och verkar bra. Sen är det det här med upplyst sticka, nåja nu finns ingen sticka längre, upplyst appliceringsställe vore bra då vi lever i ett land med mycket mörker och en diabetiker mäter sig i alla lägen. Den låter avsevärt mindre än CompactPlusen men fortfarande tillräckligt högt för att fånga andras uppmärksamhet nära runtomkring. Annars toppbetyg för den här mätaren!

Accu-Chek Mobiles hemsida